Nep bureaublad

Deze 1 april is zeer leuk en zal iedereen gek maken. Maak een screenshot van het bureaublad op een computer. Ga vervolgens naar het Paint programma en plak hier de screenshot. Nu sla je de screenshot op als een afbeelding en sluit je Paint af. Ga naar het bureaublad en klik hierop met de rechtermuisknop. Klik nu op “Aan persoonlijke voorkeur aanpassen”. Klik vervolgens op “Bureaublad achtergrond” en daaropvolgend op “bladeren”. Zoek de opgeslagen screenshot op en sla deze op als de nieuwe achtergrond.

Maak nu een map aan in “Mijn documenten” en zet daar alle pictogrammen in die nog op het bureaublad staan. De Windows pictogrammen zelf kunt u weghalen door te gaan naar het bureaublad, rechtermuisknop, aan persoonlijke voorkeur aanpassen en dan bureaublad pictogrammen wijzigen. Hier kunt u alle pictogrammen gemakkelijk aan en uit zetten. Voor deze 1 april grap zet u alle bureaublad pictogrammen uit.

Ga vervolgens naar het bureaublad. Het lijkt alsof er niks veranderd is, tot het slachtoffer erachter komt dat niks meer reageert. Grote paniek… computer kapot? En opnieuw opstarten doet ook al niks!

Wanneer je klaar bent met lachen en de 1 april grap, kan je hem/haar uit zijn leiden halen door het te vertellen. Een zeer goede grap, die verder geen schade doet aan de PC zelf.

Grap waardering: 7.0/10 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 (109 stemmen) Leuke grap? Verzend een fop SMS!

Random grap