Nep kraslot geven

Iedereen kent wel de vele krasloten die in omloop gaan. Aangezien er zoveel krasloten zijn die verkocht worden, weet niemand precies welke er op het moment nou allemaal zijn. Daarom is een nep kraslot geven aan iemand een zeer goede 1 april grap. Deze zogeheten nep krasloten lijken heel erg echt en hebben dan ook een echte kras laag. Onder deze kras laag staat altijd (op elk lot) een erg hoog bedrag. Je kan je misschien wel voorstellen dat de “winnaar” helemaal uit zijn dak gaat van deze net gewonnen prijs… maar dan leest diegene de achterkant. Hier staat namelijk “de prijs van 5000 euro wordt binnen 2000 jaar, met een beetje gelukt uitgekeerd in je dromen” en “voor de winnaars die het nog niet doorhebben; dit is een grap”.

De perfecte grap voor 1 april. Je moet alleen een goede smoes verzinnen om het nep kraslot te kunnen geven… maar ja, vrienden en familie gunnen elkaar dat “geluk” dan ook.

Op http://www.foploten.nl kan je nep krasloten kopen. Deze webshop is dé goedkoopste met de verkoop van nep krasloten en verzend deze ook nog eens binnen één (werk)dag.

Grap waardering: 7.0/10 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 (105 stemmen) Leuke grap? Verzend een fop SMS!

Volgende grapRandom grap