Aanmelden nieuwsbrief

1Man 0Vrouw

Afmelden Aanmelden

Blijf op de hoogteen maak kans!

Aanmelden voor de nieuwsbrief heeft alleen maar voordelen. Je word op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over online grappen en ook ontvang je relevante aanbiedingen van onze partners.

Wij geven veel om jouw privacy en daarom werken we met een streng beleid. Je kan je dan ook op elk moment weer afmelden via de mail of op deze pagina.

Maak kans op een fop pakket t.w.v. 20 euro!

Het grote voordeel

Door je aan te melden voor de online grappen nieuwsbrief loop je niks meer mis. Je word op de hoogte gehouden van het laatste humor nieuws, onze acties en aanbiedingen. Wij van online grappen werken met een streng privacy beleid en zullen jouw gegevens alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief. Je kan je op ieder moment weer gemakkelijk afmelden van de nieuwsbrief.

In tegenstelling tot vele andere grappen en moppen sites werken wij met sponsors. Door deze sponsors kan online grappen gratis blijven en toch kwaliteit grapjes aanbieden. Ook zorgen deze sponsors met regelmaat voor leuke prijzen en acties. Schrijf je dus nu in voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rond online grappen en sponsors.